AFB1.jpg

Let's s(w)ing / Music Maestro

Beste toeschouwer en muziekliefhebber, 

 

U had al gereserveerd voor 'Music Maestro', ons lyrisch concert dat voorzien was in mei aanstaande. Het zou ook een nieuw concept worden met een samenwerking tussen het Katrienenkoor en zijn solisten én The Satain Singers. Helaas beslist de coronacrisis er anders over.

Onze gezondheid en die van ons medemensen  gaat voor én wij gaan het concert van 16-17 mei 2020 volledig annuleren.

 

Maar muzikaal zal u van ons nog zeker horen want volgend jaar 2021 maart brengen wij in CC DE WERF de operette 'Het Land van de glimlach'

 

Onze twee toneelvoorstelling die voorzien waren nu in maart en april stellen we uit. De productie 'Loonsverhoging' van onze Joka's verschuiven we naar oktober.  De productie 'Een lang weekend' van de katrienen, die normaal in maart doorging is uitgesteld. Nieuwe data hiervoor liggen nog niet vast. Met de huidige corona-situatie  is het te vroeg om nieuwe plannen te maken.

 

Wij zullen u tijdig  uitnodigen om uw reservatie om te boeken. Indien bij het bekendmaken van de nieuwe data u toch,om welke reden ook, moet afzien van uw betaalde reservatie, zullen wij een financiële tegemoetkoming voorzien. Abonnees die dan moeten afzeggen zullen we ook tegemoetkomen.

 

Acteurs, koor  en bestuur hopen u in betere tijden te ontmoeten op onze voorstellingen

 

Vriendelijke groeten

Namens het bestuur, reservatie, acteurs, koorleden en medewerkers

 

Guido De Cock

Deken

Praktische informatie

RESERVEREN niet mogelijk

Speeldata:

Afgelast

Locatie:

Zaal Gillade - Louis D'Haeseleerstraat 16 Aalst

Toegang:

Aan de kassa: €16

Bij reservatie: €15

Uitpas tegen kansentarief: €1.50