Aperitiefconcert

Onze Kamer nodigt uit!

 

Nu we met enige fierheid over een volledig gerenoveerde theaterzaal beschikken, hebben we het absolute voornemen deze accommodatie ten volle te benutten.

Wij nodigen u dan ook graag uit op een aperitiefconcert op zondag 15 december 2019.

 

Onze keuze viel op het ensemble “EveryGoodie”. Dat is het duo van Elke De Meester (wiens voornaam letterlijk in het Engels wordt vertaald als "Every") en Jeroen Goegebuer (wiens naam op buitenlandse tournees onuitspreekbaar bleek voor het publiek aldaar en daardoor werd vertaald en afgekort naar "Goodneighbor" of kortweg "Goodie").  

 

Ze startten hun carrière als muzikaal duo pas eind 2017, dankzij de verkoop van een microgolf... De details van dat verhaal vertellen ze met plezier op hun optreden.  Het repertoire omvat de allermooiste folkmelodieën uit verschillende windstreken, van de VS tot Scandinavië, met daarnaast ook instrumentale bewerkingen van de bekendste Vlaamse kleinkunstklassiekers. 

 

Daarbij bedient Elke de knoppen... van haar accordeon, en bespeelt Jeroen de gevoelige snaar... van z'n viool en mandoline. Ze besluiten hun optreden van zelfsprekend in de kerstsfeer. De ideale manier om een winterse zondagmiddag in de eindejaarsperiode te beleven.

 

Onze theaterzaal beschikt slechts over een honderdtal plaatsen. Dit concert is éénmalig, dus snel reserveren is de boodschap!

Praktische informatie

Speeldatum:

zondag 15 december 2019: aanvang 10.30 uur, einde rond 12 uur, gevolgd door een drankje, u graag aangeboden door de Kamer

 

Waar:

't Katrientje

 

Toegang:

12 euro, enkel in voorverkoop via de website, via reservaties@catharinisten.be of 0473/96.99.34.

Uw reservatie is definitief na overschrijving op vzw De Catharinisten BE48 2930 2365 5527